100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’

Kirsten is deze week met haar kinderen naar Tenerife gevlogen om een hele bijzondere reden. Wij snappen haar blijdschap volledig.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers op Instagram opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Heerlijk gezin!

Geluksbom

Terwijl wij het hier in Nederland moeten doen met kou, regen en wind, geniet Kirsten samen met haar kinderen van zon, zee en strand in Tenerife. Zij zijn hier niet alleen voor een heerlijke vakantie naartoe gevlogen, maar ook om de ouders van Kirsten op te zoeken.

Op Instagram deelt Kirsten een reeks prachtige foto’s met haar ouders en dochter. ‘Na drie maanden zien we eindelijk mijn ouders weer! Je moet je voorstellen dat wij elkaar thuis minstens drie keer per week zien. We eten vaak samen en mijn vader is Julian zijn grootste voetbalfan. Ik kan niet ontkennen dat ik even moest slikken toen ze vorig jaar vertelden dat ze wilden overwinteren op Tenerife. Natuurlijk fantastisch voor mijn ouders maar ik vind deze vier maanden wel heeeeel erg lang duren! Nu wij hier zijn snap ik ze erg goed. Wat is het fijn om te genieten van de winterzon, een mix van kleurrijke stranden en pittoreske dorpjes. Maar de volgende keer wel met mijn complete gezin!’, schrijft zij erbij. Geweldig om eindelijk weer samen te zijn. Wij snappen dat dit hele lange maanden zijn voor Kirsten, maar wat fijn dat zij nu even kunnen genieten van elkaar.

https://www.instagram.com/p/C3nkNfpMDei/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder