100pmagazine_kirstenschilder
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder: ‘Voor de aller eerste keer zonder Nick op vakantie’

Voor het eerst zijn Kirsten en haar kinderen op vakantie zonder Nick. Dat schrijft ze bij een stralende familiefoto die ze post op Instagram.

Kirsten Schilder

Een paar jaar geleden had nog niemand van haar gehoord, maar inmiddels is ze zelf ook een heuse BN’er: Kirsten Schilder! Al lang niet maar alleen ‘de vrouw van’ Nick Schilder, van het populaire muzikale duo Nick en Simon.

Naast de zorg voor haar drie kinderen Nikki, Julian en Jackie is Kirsten ook nog columnist, heeft ze een boek geschreven en gaat ze ontzettend veel samenwerkingen aan. Stilzitten zit er niet bij!

Ibiza

Terwijl Nick momenteel nog tot en met maandag ‘s avonds optreedt tijdens de shows van de Vrienden van Amstel Live, hebben Kirsten en haar kids de koffers gepakt. Samen zijn ze vertrokken naar het prachtige Spaanse eiland Ibiza, waar ze genieten van een heerlijke vakantie.

‘Even slikken’

Op Instagram post Kirsten een stralende familiefoto. Bij de foto schrijft ze: ‘Whaaaaa, wij zijn voor de aller eerste keer zonder @nickschilder op vakantie! Ik zal niet ontkennen dat ik even moest slikken toen Nick vertelde dat onze vakantie gelijk viel met de shows van @vriendenvanamstel, waardoor hij niet mee kon.’

Voor Kirsten was het dan ook geweldig toen ze hoorde dat haar ouders ook op het eiland zouden verblijven. Ze schrijft ‘Ik kan je dan ook niet vertellen hoe fijn ik het vond dat mijn ouders vrijwel direct een accommodatie dichtbij ons boekten! Heel veel liefs vanaf Ibiza.’

Weekendje weg met ouderlijk gezin

Een paar weken geleden was Kirsten voor het eerst in 20 jaar een weekendje weg met het ouderlijk gezin. Op Instagram postte ze toen een aantal te leuke vakantiekiekjes.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: 'Ik moest even slikken'
Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder