100pmagazine_kirstenschilder
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kirsten Schilder geniet van weekendje weg met ouderlijk gezin

Kirsten Schilder is voor het eerst in 20 jaar weer een weekendje weg geweest met het ouderlijk gezin. Op Instagram post ze een aantal leuke vakantiekiekjes!

Vakantiefoto uit de oude doos

Voor vertrek postte Kirsten al een te leuke vakantiefoto uit de oude doos, waarop zij te zien is samen met haar ouders. Hierbij schreef ze ‘Zo bijzonder.. ik ga een weekendje weg met m’n ouders! De laatste keer dat we met z’n drieën op vakantie waren was denk ik 20 jaar geleden. Zin in!’

‘Een weekend om nooit te vergeten’

Kirsten en haar ouders hebben het zo te zien enorm naar hun zin gehad, want na afloop postte Kirsten een aantal te leuke foto’s van het gezellige tripje met haar ouders. ‘Whaaaa wat was dit een heerlijk weekend! Na 20 jaar weer een weekendje weg met het ouderlijk gezin.. zo bijzonder! Mooie gesprekken, veel tijd samen, stadjes bezoeken en lekker uiteten samen. Cliché maar waar.. het was een weekend om nooit te vergeten’ schrijft Kirsten bij de foto’s die ze op haar Instagram post.

Benieuwd naar de leuke ouders van Kirsten? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbDd1sMtQec/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Ca-NMmEtC74/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_kirsten

Nikkie

Op jeugdfoto van Kirsten valt het meteen op hoeveel haar dochter Nikki op haar lijkt! Ook de volgers van Kirsten hebben dat gezien. Zo reageert Monique Smit met ‘Wow ik dacht dat Nikki een kleine Nick was! heel veel plezier lieverds’. Ook Liza Smit reageert op de foto: ‘Ik vond Nikki altijd precies Nick, maar niet dus!’ en Kim Kötter reageert met: ‘Hè!!!! Ik zie NIKKI!!!!!!’

Parijs

Ook Kirsten vindt het belangrijk om quality time met haar kids door te brengen. Zo nam ze haar oudste dochter Nikkie onlangs nog mee naar Parijs. Op Instagram deelde Kirsten daarna een paar prachtige kiekjes van dit bijzondere weekendje weg. Zo werden zij ‘s morgens wakker met een práchtig uitzicht op de Eiffeltoren. Ook hebben ze samen een bezoekje gebracht aan dé highlights van de stad zoals de Arc de Triomphe, de kunstenaarswijk Montmartre en uiteraard…de Eiffeltoren!

Gezin

Nikki is het oudste kind van Nick en Kirsten, die samen 3 kinderen hebben. Ze hebben ook nog zoon Julian en dochtertje Jackie. Nick en Kirsten delen regelmatig de leukste foto’s van hun gezinsgeluk.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder.

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder