100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Na klachten van fans vraagt Jan Smit zich af: ‘Wanneer doe je het nou wél goed?’

Op Instagram vraagt een gefrustreerde Jan Smit zich af wanneer hij het wel eens goed zou doen.

Jan Smit

Jan Smit is al jaren gelukkig met zijn grote liefde: de Volendamse Liza. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie kinderen én hondje Rio! Jan en Liza zijn ouders van drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Gelukkig maar. 🙂

Geweldige avond voor zijn dochters

Zijn dochters Emma en Fem hebben vorige week een geweldige avond samen gehad. De blonde zusjes beleefden een droomavond die ze niet zo snel zullen vergeten. De dochters van Jan en Liza waren namelijk bij het concert van hun grote idool Harry Styles. Een trotse papa Jan Smit deelde een prachtige foto van zijn dochters op social media. Die foto zie je hier!

Klachten

Waar zijn dochters flink de bloemetjes buiten hebben gezet was het voor Jan andere koek: hij was namelijk aan het werk! Dit keer trad hij niet op in Nederland, maar in buurland België.

‘En daarmee sluiten we het weekend af in Hasselt! Het was lekker broeierig…’ schrijft Jan op zijn social media. Jan kijkt terug op een zeer geslaagde avond en zijn fans vonden het ook zeer geslaagd! Toch zijn er 2 fans die er wat minder over te spreken waren…

Twee fans vonden namelijk dat Jan te veel tijd hebben gespendeerd aan het lezen van briefjes en foto’s van de fans. ‘Je had zeker 2-3 liedjes meer kunnen zingen’, aldus fan Nancy. Jan vraagt zich hardop af: Wanneer doe je het nou wél goed?

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit