monique smit banner.
Zie ook:
Delen

Knuffelbaar Kleintje: Monique Smit deelt foto van Lovi in teddyoutfit

De sociale media van Monique Smit verlichtte vandaag de feeds van haar volgers met een stralende foto van Lovi in een teddyoutfit.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Teddyoutfit

Monique Smit deelde vandaag een schattig moment met haar volgers, waarbij ze een glimp van haar geliefde Lovi in een schattige teddyoutfit onthulde.  Een perfecte combinatie van knuffelbaarheid en charme, die ongetwijfeld vele harten doet smelten. Je ziet de foto hieronder. 

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit