Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend

Onlangs maakte Kraantje Pappie bekend voor de tweede keer vader te worden en vandaag maakt hij het geslacht bekend.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen. Hij is bekend als Nederlands rapper. Van der Zouwen brak door met zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers en ook tijdens De Vrienden van Amstel Live schittert hij op het podium. 

Gezin

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels heel wat jaren bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Op Instagram deelt Kraantje regelmatig de leukste en schattigste foto’s van zijn dochter. Onlangs deelde Kraantje geweldig nieuws, want hij wordt voor de tweede keer vader.

Geslacht tweede kindje

Het is vandaag Blue Monday, maar niet voor Kraantje Pappie en zijn gezin, want zij verwachten opnieuw een meisje. Op Instagram plaatst Kraantje een video waarbij hij samen met zijn partner in een ballon prikt en daar komt roze confetti uit. ‘Pink monday’, schrijft Kraantje erbij. Vervolgens zien wij een foto waarop iedereen heel enthousiast is. Wat een prachtig nieuws is dit zeg.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

GEWELDIG: Kraantje Pappie voor de tweede keer vader geworden
GEWELDIG: Kraantje Pappie voor de tweede keer vader geworden
AAWH: Kraantje Pappie laat alle harten smelten met vakantiefoto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat alle harten smelten met vakantiefoto’s van dochter
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie