100%NL Magazine Pip Pellens
Zie ook:
Delen

LAATSTE LOODJES: Pip Pellens deelt prachtige zwangerschapsfoto’s

Pip Pellens kan nu optimaal gaan genieten van de laatste loodjes, want haar verlof is ingegaan. De actrice ontvangt lovende reacties op haar zwangerschapsfoto's.

Pip Pellens

Pip Pellens is een Nederlandse actrice die vooral bekend is geworden door haar rollen in verschillende Nederlandse televisieseries. Pip speelde onder andere in de series als ‘SpangaS’ en ‘Flikken Maastricht’.

In 2014 deed Pip mee aan het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’ samen met haar vriend Pim Wessels. Ze behaalden de finale en eindigden op de tweede plaats. Inmiddels zijn Pip en Pim een gelukkig getrouwd stel!

Laatste loodjes

De laatste loodjes zijn voor Pip Pellens nu echt ingegaan en zij mag nu gaan genieten van de laatste weken, want zij is met verlof gegaan. Op Instagram deelt Pip drie foto’s, waarop zij haar snelgroeiende babybuik showt. ‘ver·lof (het; o; meervoud: verloven) 1 vergunning iets te doen, bv. om naar huis te gaan: zwangerschapsverlof’, schrijft zij eronder. Pip straalt van oor tot oor en zij kan het duidelijk niet meer afwachten totdat de kleine meid geboren wordt. Wij zijn zo benieuwd!

Bron en Beeld: Instagram Pip Pellens

Delen