100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

WAUW: Laatste loodjes voor hoogzwangere Victoria Verstappen

Victoria zit in haar laatste trimester en zij wacht rustig op de komst van haar derde kindje. Wat ziet zij er beeldig uit...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Eind 2023 deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje. Ongeveer een maand daarna maakte Victoria bekend dat zij moeder wordt van een meisje.

Laatste loodjes

Er komt een spannende tijd aan voor Victoria, haar partner en twee kinderen, want baby nummer 3 wordt bijna geboren. Op Instagram deelde Victoria wederom een prachtige foto waarop zij haar babybuik vasthoudt. ‘Laatste paar weekjes gaan in’, schrijft zij. Wij zijn zo benieuwd naar de naam van het meisje. En zou zij, net als haar broer, ook de looks van oom Max hebben?

Wij wensen Victoria veel succes met de laatste loodjes!

100%NL Magazine Victoria Verstappen

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Victoria Verstappen glundert: 'Yes. De naam staat 100% vast'
Victoria Verstappen glundert: ‘Yes. De naam staat 100% vast’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen