100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: ‘Ga dit cluppie enorm missen!’

Over een paar maanden wordt Marieke alweer moeder van haar tweede kindje en vanaf nu mag zij gaan genieten van haar verlof.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Afscheid

Marieke maakte eerder dit jaar bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. De maanden zijn voorbij gevlogen en Marieke gaat vanaf nu genieten van haar zwangerschapsverlof. Dat betekent dat zij haar collega’s bij de radio even een tijdje niet gaat zien.

Op Instagram deelde Marieke een te leuke foto met haar collega’s. ‘Even een paar maanden er tussenuit. Ga dit cluppie (ook iedereen die niet op foto staat) wel enorm missen’, schrijft zij erbij. Wij snappen dat Marieke dit gaat missen, want zo te zien lachen zij veel samen.

Geniet van je verlof Marieke en succes met de laatste loodjes.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga