100%NL Magazine Leco van Zadelhoff Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Leco verrast Caroline Tensen met prachtige make-over

Caroline's haar en make-up wordt al jaren gedaan door Leco van Zadelhoff. Ook dit keer heeft hij haar weer prachtig weten te maken.

Leco en Caroline

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram. Caroline Tensen is één van de bekendste Nederlandse presentatrices die al jaren op tv te zien is. In 1986 begon Caroline met presenteren, maar zij lijkt er nog lang niet klaar mee te zijn en dat zijn wij ook nog niet met Caroline. Geweldige presentatrice vol positiviteit. Zij lijkt voor altijd jong te blijven.

Vriendschap

Leco en Caroline zijn al jaren beste vrienden. Naast etentjes en gezellige avonden met elkaar, is Leco ook de visagist van Caroline. Op Instagram plaatst Leco regelmatig voor-en-na-foto’s van de blonde presentatrice en dat vinden hun volgers geweldig om te zien. Caroline is van zichzelf al een super knappe vrouw, maar Leco weet haar toch iedere keer weer een beetje mooier te maken en meer glam te geven. Nu plaatst Caroline zelf een foto van zichzelf, waarbij zij op de eerste foto krulspelden draagt. Op de tweede foto heeft Leco haar haren geföhnd en is Caroline duidelijk klaar voor de fotoshoot. ‘Foto 1: Op weg naar een fotoshoot. Foto 2: gelukkig komt t altijd goed. Dankjewel @lecolook’, schrijft een tevreden Caroline. Geweldige make-over weer van Leco..

https://www.instagram.com/p/Ck8MEwAN-sv/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Caroline Tensen.

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen