Leco van Zadelhoff emotioneel om partner: 'Wat een rollercoaster'
Zie ook:
Delen

Leco van Zadelhoff emotioneel om partner: ‘Wat een rollercoaster’

Leco viert het jubileum met een reeks prachtige foto's en een bijzonder, emotioneel verhaal. Wat een bijzondere band hebben die twee zeg..

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Partner

De man die ook zeker niet vergeten mag worden, is Leco’s partner en beste vriend Carlos. De visagist is vandaag 7 jaar met hem samen en dat jubileum viert hij met een reeks foto’s en een bijzonder verhaal. ‘Wat een rollercoaster met heel veel ups en een aantal downs… dank lieve Carlos voor de afgelopen jaren je bent mijn partner mijn beste vriend … dank voor je keer op keer verplaatsen in mij.. je geduld je onderbuikgevoel je welgemeende advies en je liefde! Na de verdrietige zomer ivm het overlijden van Rob heb je me gelaten.. maar was je tegelijkertijd een anker waar ik houvast aan had… ik wist het al een poosje maar toen wist ik het zeker wat ben je een mooi bijzonder en integer persoon .. en een geweldig onderdeel van onze moderne family….. Love you’, schrijft Leco. Wij zijn onder de indruk van deze mooie woorden. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij. Wat een prachtig stel is dit toch..

https://www.instagram.com/p/Clp_EGUMgcV/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff