100%NL Magazine Leontine Ruiters
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters getroffen door kanker: ‘Het is goed te behandelen’

In haar podcast met Lonneke Nootenboom is Leontine heel openhartig. Zij vertelde nu over haar ziekte.

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen. Leontine brengt veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Vorm van kanker

Leontine is sinds kort te horen in haar eigen podcast met vriendin Lonneke Nootenboom. De twee bespreken alles en zijn heel openhartig. Dit keer vertelde Leontine dat zij is getroffen door huidkanker. ‘Het is de meest voorkomende vorm van huidkanker, maar het is goed te behandelen. Ik moet daar chemocrème opsmeren, anders wordt het groter’, vertelde zij.

Leontine noemt de huidkanker een ‘zonneplekje’, omdat dit de meest voorkomende vorm van huidkanker is en deze ontstaat meestal op plekken op de huid die veel in de zon zijn geweest. Leontine heeft de moedervlekken op haar rug ook gelijk laten onderzoeken. ‘Maar die zegt dat het ouderdomsvlekken zijn. Die kon ik gelukkig weg laten laseren. Ze komen nu heel licht terug omdat het zomer wordt.’

Gelukkig is de huidkanker goed te behandelen. Wij wensen Leontine veel sterkte!

Bron en Beeld: Podcast Lon & Leo

Delen

Meer over Leontine Ruiters

LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
FOTO'S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
FOTO’S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters