100pmagazine_leontine
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters proost op een nieuwe start: ‘Heel spannend’

Leontine deelde er de afgelopen dagen al veel over op haar Instagram, maar gisteren was dan eindelijk de dag. Spannend zeg...

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen, genoot ze van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts en brengt ze veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Verhuizen

Leontine deelde de afgelopen dagen veel foto’s en video’s in haar Instagramstory. Hierop was te zien dat zij aan het opruimen was en niet zonder reden, want Leontine is gisteren verhuisd. Gisteren deelde zij een foto, waarop te zien is dat zij tekent voor het huis. ‘Het moment van tekenen voor een huis is echt heel spannend en speciaal’, schrijft zij. Vervolgens plaatst Leontine een foto van een mooi bos bloemen in haar nieuwe woning. Wat een geweldig nieuws is dit Leontine. Wij wensen jou heel veel geluk toe in je nieuwe huis.

100%NL Magazine Leontine Ruiters 100%NL Magazine Leontine Ruiters

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters.

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: 'Heb me heel slecht en depressief gevoeld'
Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: ‘Heb me heel slecht en depressief gevoeld’
Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: 'De cirkel was rond'
Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: ‘De cirkel was rond’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters