100pmagazine_leontine
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters uit de kleren op Instagram!

Leontine Ruiters laat zich van een totaal andere kant zien op Instagram, ze gaat uit de kleren!

Leontine Ruiters

Leontine was nog maar 15 jaar oud toen ze voor het eerst op televisie kwam. Daarna leerde Nederland haar kennen als de  mooie assistente bij Rad van Fortuin. In 1998 stapte Leontine in het huwelijksbootje met Marco Borsato. Samen kreeg het stel drie kinderen: Luca, Senna en Jada.

Helaas mocht het niet zo zijn voor Marco en Leontine, na een huwelijk van bijna 22 jaar is het stel gescheiden.

Prachtige look

Leontine kennen we niet alleen als de ‘vrouw’ van, maar ook om haar prachtige looks. Keer op keer weet ze haar volgers te verbazen met een mooie outfit, prachtige make-up look of een heel nieuw kapsel.

Zoals afgelopen juni, toen besloot Leontine de schaar in haar kapsel te zetten en koos ze voor een korte bob. Natuurlijk geknipt door haar goede vriend Leco van Zadelhoff. De volgers van Leontine waren razend enthousiast over haar nieuwe kapsel.

Uit de kleren

Deze keer shockeert Leontine haar volgers niet met een prachtige look, maar laat ze zich van een totaal andere kant zien. Leontine gaat uit de kleren! Tijdens een prachtige fotoshoot kruipt ze in de huid van Sophia Loren.

De reacties stromen binnen voor Leontine. ‘Wow!’, ‘Mooie foto!’ en ‘Wat sexy!’ schrijven haar volgers onder de foto. Benieuwd naar de mooie beelden van Leontine? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters