100%NL Magazine Leontine Ruiters
Zie ook:
Delen

Leontine Ruiters verdrietig op verjaardag en sterfdag van moeder: ‘De cirkel was rond’

Leontine staat vandaag stil bij een emotionele, maar ook bijzondere dag. Zij schrijft een hele mooie tekst bij een prachtige foto.

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen, genoot ze van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts en brengt ze veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

De cirkel was rond

Leontine moet haar lieve moeder al heel wat jaren missen. Vandaag is het een emotionele, maar toch bijzondere dag voor Leontine. Haar moeder zou vandaag jarig zijn, maar zij is op diezelfde dag ook overleden. Leontine deelt een bijzondere foto met haar moeder en zij schrijft: ‘Lieve mama, vandaag is het 24 Mei, jouw geboortedag én de dag dat wij afscheid van jou namen met een heel bijzondere dienst op een plek midden in de natuur in jouw en papa’s geliefde Naarden.;

‘Eerst dachten we dat t gek zou zijn om dit op jouw verjaardag te doen maar achteraf bleek ‘t helemaal te kloppen. We vierden letterlijk jouw leven, de cirkel was rond. We vroegen iedereen in kleurrijke kleding te komen, we proostten met een glas prosecco en we zongen jouw lievelingsliedje “Hawa Nagila” wat “Laat ons gelukkig zijn” betekent. En inderdaad mam, laten we gelukkig zijn. Cheers lieve mam.’ Wat een bijzondere woorden. Wij wensen Leontine veel sterkte vandaag!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

FOTO'S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
FOTO’S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: 'Heb me heel slecht en depressief gevoeld'
Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: ‘Heb me heel slecht en depressief gevoeld’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters