100%NL Magazine Leontine Ruiters
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Leontine viert de liefde op Ibiza!

Leontine Ruiters viert de liefde op Ibiza en is gelukkiger dan ooit na een onvergetelijke vakantie samen met haar kinderen.

Leontine Ruiters

Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen. Leontine genoot een paar jaar geleden van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts, maar momenteel geniet zij van het vrijgezellenleven. Leontine brengt veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

De liefde vieren op Ibiza

Leontine geniet momenteel met haar geliefden van een heerlijke vakantie op het zonnige Ibiza. Wij hebben het nu natuurlijk over haar drie kinderen. Al dagen delen zij jaloersmakende, prachtige foto’s van mooie stranden, gezelligheid en lekker eten.

Luca deelde een prachtig kiekje met zijn lieve moeder en ook Leontine deelt leuke foto’s in haar Instagramstory. Wat hebben zij het leuk samen. Zo leuk om te zien en zo bijzonder dat moeder en haar kinderen dit samen doen.

100%NL Magazine Leontine Ruiters 100%NL Magazine Leontine Ruiters

Bron en Beeld: Instagram Leontine Ruiters en Luca Borsato

Delen

Meer over Leontine Ruiters

LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
LEZEN: Leontine Ruiters reageert op kritiek over uiterlijk
Leontine Ruiters getroffen door kanker: 'Het is goed te behandelen'
Leontine Ruiters getroffen door kanker: ‘Het is goed te behandelen’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters