100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Leroy Molkenboer: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’

De eerste nachten in hun nieuwe woning zitten erop en het bevalt Maxime en Leroy heel goed. Wel laten zij weten dat dit de laatste verhuizing is.

Maxime Meiland

Het zijn weer drukke tijden voor de Meilandjes. De familie Meiland kan moeilijk stilzitten en dat doen ze dan ook niet! Naast dat Maxime samen met haar man Leroy een heel fijn gezin heeft met twee kinderen, blijft ze toch de handen uit de mouwen steken. Het stel heeft afgelopen weken bij Montana Meiland thuis geholpen met klussen, zij helpen hun vader en moeder met verbouwen en ook zelf hebben zij er net een verhuizing opzitten. De eerste nachten in hun eigen woning zitten er alweer op. Shownieuws sprak Maxime en Leroy erover.

Verhuizing

Hoewel de Meilandjes normaal gesproken een lange periode non-stop aan het verhuizen zijn in één van hun programma’s, ging de verhuizing van Maxime en Leroy heel snel. De eerste nachten in hun nieuwe woning zitten er alweer op en daar vertelde het stel over. ‘Echt een paar hele drukke dagen achter de rug. Ik besef het nog niet hoor. Het is nog heel onwerkelijk. We zien er allemaal niet uit. We zien er allemaal ook niet uit, ik ben blij als ik op de bank zit’, vertelt Maxime. De dochter van Martien is wel wat verhuizingen gewend, maar volgens Leroy was het best heftig. Maxime is onwijs enthousiast en blij. ‘Het is zo leuk’. Ook kleine Claire vind het heel ‘leuk!’. ‘Wij gaan nooit meer weg hoor. Dit is het einde. Dit is het mooiste huis waar ik ooit heb gewoond’, vertelt Maxime. Voor Leroy is het duidelijk. ‘Ik ga nooit meer verhuizen, ben er helemaal klaar mee’, laat hij weten. Wij hopen dat het gezin hier optimaal zal genieten met elkaar..

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland