Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime

De roddel dat Maxime en Leroy van elkaar gaan scheiden, gaat al even rond. Nu vertelt Leroy zelf hoe het zit.

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het al: Maxime Meiland is een van de gezinsleden van de meest bekende familie van Nederland. Want wie kent ze niet: de Meilandjes. Na het ongekende succes met hun programma ‘de Meilandjes’ houdt het voorlopig nog niet op voor Martien, Erica, Montana en Maxime. De autobiografieën vliegen over de toonbank en ook de met zorg ontwikkelde wijn wordt veelvuldig gedronken. Alles wat de Meilandjes oppakken of bedenken groeit uit tot een succes!

Maxime is al jaren samen met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Het stel trouwden twee jaar geleden en samen kregen zij een dochter, Vivé. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime al een dochter, Claire. Met z’n vieren vormen zij een prachtig gezin.

Scheiden?

Regelmatig zijn de Meilandjes te zien op tv, maar ook dagelijks komen zij voorbij in het nieuws. Dit keer omdat er een roddel rondgaat over het feit dat Maxime en Leroy zouden gaan scheiden. Dit vertelde Caroline van Eeden, voormalig huisvriendin van de familie Meiland, onlangs aan Weekend.

Jan Dijkgraaf heeft de biografie van alle Meilandjes gemaakt. Hij legt in gesprek met Weekend de reactie van Leroy uit op de mogelijke scheiding: ‘Ik heb het er lachend met Leroy over gehad: ‘Dat je nog met Maxime bent, jullie gingen toch scheiden?’ De hele familie heeft Caroline al drie jaar niet gezien. Het zou dan ook gek zijn als zij nu precies weet hoe het tussen hen zit. ‘Natuurlijk. Kom op zeg.’

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland