100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

Déze foto van Maxime en Vivé maakt iedereen z’n dag goed

Een regenachtige en grauwe dag als deze vraagt om een foto waar iédereen een lach van op z'n gezicht krijgt. Het is Maxime gelukt met deze práchtige foto.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen, door hun deelname aan ‘Ik Vertrek’.

Inmiddels zijn we 17 jaar verder en is er een hoop gebeurd. Maxime is al lang een klein meisje meer maar inmiddels moeder van twee prachtige dochters! Samen met Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, woont ze samen in hun droomhuis. Het gezin woont hier samen met hun dochters Claire (uit een eerdere relatie van Maxime) en Vivé.

Vrolijke foto

De kinderen van Maxime en Leroy zijn regelmatig te zien in programma’s als Chateau Meiland, of op hun Instagram. Wij en al Maxime’s volgers worden altijd zo vrolijk wanneer wij Claire en Vivé voorbij zien komen. Dit keer deelt Maxime een prachtige foto met haar jongste dochter en volgers reageren er massaal op. ‘Wat een geweldige lieve, leuke foto samen met Vivé’ en ‘Super lieve leuke foto’, zijn wat leuke reacties. Wat de rest van de volgers opvalt, is dat Vivé op haar overgrootmoeder lijkt. Zo leuk om te zien dit..

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland