100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

LEZEN: Heel mooi nieuws voor Rob de Nijs!

Na bijna twee weken, mag Rob eindelijk het ziekenhuis verlaten. Het gaat steeds meer de goede kant op en dat is geweldig om te lezen!

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Rob is al jaren samen met zijn vrouw en grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoontje, Julius.

Ziekenhuisopname

Zo’n twee weken geleden is Rob de Nijs met spoed naar het ziekenhuis gebracht. ‘Rob kreeg voor de televisie ademhalingsproblemen die niet minder werden en zijn vrouw Henriette die eerst 112 belde heeft mond-op-mondbeademing toegepast tot politie, ziekenwagen en zelfs de brandweer arriveerden.’ Dit schreef De Telegraaf.

Herstel

Na bijna twee weken, mag Rob vandaag het ziekenhuis verlaten. Dit meldt Evert Santegoeds in Shownieuws. De zanger mag overigens nog niet gelijk naar huis. ‘Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plek, waar hij verder aan zijn herstel kan werken.’ Hoelang het revalidatieproces gaat duren, is nog onbekend. ‘Hij heeft een flinke klap gehad, dat mag duidelijk zijn. Ik zag inmiddels foto’s van hem in zijn bed en hij heeft er zin in, zijn ogen staan goed, dus hij kan er weer tegenaan.’ Wat geweldig om te lezen dat het een stuk beter gaat met Rob. Wij wensen hem veel sterkte en succes met zijn verdere herstel.

Bron: Shownieuws en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rob de Nijs

Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs