100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

LEZEN: Noëlle Somogyi met tweeling naar het ziekenhuis

Ferri en Noëlle hadden gisteravond hulp nodig en zijn daarom laat nog met hun kinderen naar het ziekenhuis gegaan. De tweeling was ontzettend benauwd.

Ferri en Noëlle

Het is één van de leukste BN’er koppels die ons kleine landje rijk is: Ferri en Noëlle Somogyi. De twee zijn gelukkig getrouwd en ouders van drie te schattige kinderen. Een dochtertje Véda en een tweeling Imre en Lux. Véda was het eerste kindje voor de twee en werd in september 2018 geboren. Vorig jaar mei werd het gezin uitgebreid met een tweeling. De jongens Imre en Lux kwamen na een zwangerschap van 35 weken ter wereld, maar groeien inmiddels als kool! Toch heeft de vroege bevalling wel wat sporen achter gelaten voor de tweeling.

Benauwd

De tweeling van Noëlle en Ferri werd te vroeg geboren en op jonge leeftijd kregen de twee al heftige RS. Dit is een virus dat een infectie in de luchtwegen veroorzaakt. Hier blijven zij tot hun 4e levensjaar ongeveer last van hebben. Gisteravond was zo’n moment dat zij hier extra veel last van kregen en Noëlle en Ferri met de tweeling zelfs naar het ziekenhuis moesten. Het stel zag ‘s avonds dat de kinderen niet lekker werden en dat slaat bij Imre en Lux meestal op de luchtwegen en dan worden zij heel benauwd. Hier hebben zij wat hulpmiddelen voor in huis, maar dat bleek niet te werken. ‘Hun puffer is thuis bijna niet toe te dienen, omdat ze dat vreselijk vinden. Gisteren 2x hulp gehad zodat ze wat minder benauwd waren. Gaat vandaag al een stuk beter want ze eten weer. Gisteren drama!’, vertelt Noëlle in haar Instagramstory, die in een ziekenhuiskamer is gemaakt. Hopelijk krijgen zij dit onder controle en gaat het snel wat beter met de tweeling.

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen