100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

LEZEN: Rachel ontvangt steun van André, Bridget en Sara van Soelen

Nadat Roxeanne Hazes openhartig over haar jeugd heeft gesproken, plaatst Rachel een bericht, waarin zij haar kant van het verhaal laat weten.

Beste Zangers

Afgelopen donderdag had Roxeanne Hazes de eer om als eerste toegezongen te worden in het programma ‘Beste Zangers’. Tijdens de gesprekken die zij samen hadden, vertelde Roxeanne openhartig over haar eigen jeugd. Zo liet zij weten dat zij, na de dood van haar vader, haar moeder veel moest missen. Zij vertelde dat dit een enorme klap is geweest en haar flink wat trauma’s heeft bezorgd. Rachel heeft dit voorbij zien komen en plaatst nu zelf een bericht op Instagram.

Steun

In het bericht schrijft Rachel het niet eens te zijn met de uitspraken die haar dochter op tv deed. Volgens haar was alles altijd bespreekbaar in het gezin en zou zoiets ook meteen gezegd worden tegen elkaar. Via Instagram krijgt Rachel veel steunberichten, waaronder van haar ex-schoondochters Bridget Maasland, Sara van Soelen en haar zoon André Hazes. Sara reageert ‘LOVE YOU’, Bridget een hartje en André een grote tekst. Hij snapt niets van de uitspraken en zegt juist dat Rachel het beste met hun voor had. Hopelijk komt het gezin er samen uit.

https://www.instagram.com/p/ChLOB2Eoljg/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes