100%NL Magazine Ali B
Zie ook:
Delen

Volgers smullen van afgetraind lichaam Ali B

Ali B zorgt voor heel wat rode wangetjes met een nietsverhullende foto op Instagram! Zijn volgers smullen van zijn afgetrainde lichaam.

Lichaam Ali B

Ali B mag dan wel 39 jaar oud zijn, maar hij heeft tegenwoordig het lichaam van een 20-jarige! Zó dan! Op Instagram deelt de goedlachse Ali een foto van zijn afgetrainde lichaam. Onder de foto’s van Ali stromen de complimenten dan ook binnen. En dat is te begrijpen, Ali is namelijk hard aan de bak geweest en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

‘Beter laat dan nooit’

Vrouw Ali B

Samen met zijn vrouw Breghje heeft Ali B drie kinderen: Amin, Omar en Nouri. Op zijn Instagrampagina deelt Ali B regelmatig de leukste foto’s van zijn privéleven en van zijn gezin, maar hij laat nooit hun gezichten zien.

Ook zijn vrouw Breghje zien we nooit voorbij komen…tot vandaag! Breghje is dan wel onbekend voor ons, maar in het BN’er wereldje is zij absoluut geen onbekende. Zij is onder andere de impressario van -verrassing- Ali B, maar oko van Najib Amhali en Rapper Boef! Een foto van zijn mooie vrouw zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Ali B

Delen

Meer over Ali B

Ali B reageert op vervolging: 'Verbaast mij enorm'
Ali B reageert op vervolging: ‘Verbaast mij enorm’
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
OM vervolgt Ali B en Jeroen Rietbergen, Marco niet
Lees alle artikelen over Ali B