100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

WAUW: Zo lief, mooi en schattig zag je Fallon Froger nog niet eerder

De kleine meid verovert altijd alle harten en zij steelt de show met haar lieve lach en mooie kleding, maar deze reeks foto's overtreft alles.

Ann Dominique en Danny Froger

Zanger Danny Froger en de bloedmooie Ann Dominique leerden elkaar kennen in een restaurant. Vanaf dat moment was het raak. Ann Dominique vertelde hier eerder over: ‘Daarna hebben we elkaar via Instagram weer gevonden. Eigenlijk door Yves Berendse. Danny kon mij niet vinden op Instagram, omdat ik een ingewikkelde naam heb. Yves volgde mij al omdat wij elkaar kennen. Hij liet mijn Instagram zien aan Danny en hij zei: ‘Hee, dat is het meisje dat ik zoek!’. Hij ging mij volgen, wij hebben weer contact gekregen en zijn gaan daten.’ En de rest is geschiedenis. Het stel is na al die jaren nog steeds smoorverliefd en wonen samen in een prachtig huis in het gezellige Huizen.

Knappe Fallon

Ann Dominique deelt dagelijks foto’s van haar mooie gezin op Instagram en dit tot grote vreugde van al haar volgers. De ene keer is het een mooie foto met Danny samen en de andere keer zijn het Fallon en Scottie die de show stelen op Instagram. Het gezin genoot vorige week van een zonnige vakantie in Spanje. Dit keer deelt Ann Dominique een reeks foto’s van Fallon en zo knap zagen wij haar nog niet eerder. Wat een práchtige foto’s zijn dit. Wij kunnen dan ook niet kiezen welke foto het mooiste is. De bijzonder mooie kleding, haar lieve lach en de knotjes in haar haren: onze harten heeft zij verovert.

‘Wat is het toch een mooi schattig meisje’, ‘Zo knap lief kind!’ en ‘Zo lief .. en je kleed haar ook zo fantastisch’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het hier volkomen mee eens en wij zijn soms zelfs een beetje jaloers op de prachtige outfits die Fallon draagt.

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Ann Dominique

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Ann Dominique

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
SMELT: Danny Froger en jongste dochter betrapt tijdens dutje
SMELT: Danny Froger en jongste dochter betrapt tijdens dutje
Lees alle artikelen over Danny Froger