100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

LOOKING GOOD: Marieke Elsinga weer helemaal in shape na zwangerschap

Marieke is tijdens en na haar zwangerschap blijven sporten en het resultaat mag er zijn. Hiervoor bedankt Marieke haar trainer nu dan ook.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

In vorm blijven

Marieke geeft haar volgers dagelijks een kijkje in haar leven en zij deelt dan ook veel van wat zij doet op Instagram. Zo kon iedere volger zien dat Marieke tot de laatste weken van haar zwangerschap nog in de sportschool te vinden was. Net nadat Jip geboren was, heeft zij dit sportritme weer opgepakt en dat is dan ook te zien aan haar lichaam. Marieke ziet er alweer onwijs goed uit en zij bedankt haar trainer daar nu ook voor. ‘Gaan we weer. Dankzij deze man kwam ik fit door m’n zwangerschap heen. Met hem ook weer fit richting de zomer. Afgetraind is nooit m’n ambitie (ik houd ook nogal van wijn en lekker eten), ik ga liever voor fysiek fit met goede conditie. En ik word blij van sporten. Dat is overigens niet hetzelfde als er altijd zin in hebben’, schrijft zij onder een foto met haar trainer in de sportschool. Aan de lach op haar gezicht is duidelijk te zien dat Marieke geniet van haar uurtje actief bezig zijn. Wat ziet de presentatrice er goed uit zeg en wat een motivatie!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga