100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato: Ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn’

Luca viert zijn liefdesjubileum met een reeks foto's op Instagram en daarop is duidelijk te zien dat de twee hartstikke gek op elkaar zijn.

Eigen muziek

Hoewel Luca Borsato zijn leven er kort geleden nog minder rooskleurig uitzag, begint alles steeds een stukje beter te gaan. Kortgeleden wilde namelijk niemand meer met de jonge ondernemer samenwerken Dit kwam door de negatieve verhalen van zijn vader, waar Luca zelf niets mee te maken had. Hij kreeg zelfs haatreacties en doodsbedreigingen. Luca is verder gegaan met zijn leven en heeft op eigen houtje zijn eigen muziek uitgebracht. Hij had zijn vrienden en familie die hem hierin steunden, maar zijn allergrootste steun is toch echt zijn vriendin Daisy, met wie hij nu 1 jaar samen is.

Jubileum

Op Instagram deelt Luca veel van zijn muziek, maar ook van zijn vriendin, waar hij dolgelukkig mee is. ‘Al veel langer voel je als mijn meisje. Maar dit is onze dag. 8 Augustus 2021. De dag dat ik je eindelijk durfde te vragen als “mijn vriendinnetje”. Klinkt gek’, schrijft hij onder zijn fotoreeks met Daisy. Terwijl een relatie voor andere stellen misschien als normaal gaat voelen en de zenuwen weggaan, blijft Luca deze gevoelens houden. ‘Maar ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn. Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel. Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd. Ti amo. Happy Anniversary baby!’. Wat een heerlijk stel is het toch..

https://www.instagram.com/p/ChAXRoENdAI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Luca Borsato

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
Lees alle artikelen over Luca Borsato