100%NL Magazine Guus Meeuwis
Zie ook:
Delen

Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek

De concerten van de Vrienden van Amstel zitten er bijna op. Manon genoot ook van de show en wat me-time met Guus. Wat is de liefde toch mooi!

Guus Meeuwis en Manon Meijers

In 2016 besloot Guus Meeuwis na een huwelijk van veertien jaar te gaan scheiden van Valérie. Samen kregen Guus en Valérie vier kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. Gelukkig voor Guus vond hij daarna snel opnieuw de liefde, bij de mooie Manon Meijers. Guus ging in 2019 al op zijn knieën voor Manon, maar de pandemie wist steeds weer roet in het eten te gooien. De bruiloft moest immers wel perfect zijn en zonder coronamaatregelen. Afgelopen zomer is het stel dan eindelijk op een sprookjesachtige locatie in Portugal getrouwd en dat was voor beiden een dag om nooit meer te vergeten.

Romantisch

Guus en Manon delen zo nu en dan een leuke foto met elkaar, of met Guus zijn kinderen en alle volgers hebben genoten van de trouwfoto’s, maar verder deelt het stel vooral foto’s van hun werk. Gisteren plaatste Manon een prachtige zoenfoto samen met Guus. De liefde spat er vanaf. Deze werd genomen tijdens één van de laatste shows van Vrienden van Amstel Live, waar Guus 20 keer op het podium staat. Manon heeft een hele show vol trots gekeken, maar was blij dat zij na afloop een lekker drankje met hem kon drinken. ‘Love you!!’, reageert Guus. ‘Mooooore! ❤️’, schrijft Manon terug. Niet alleen Guus, maar ook al Manon’s volgers reageren met hartjes en lovende woorden. Wat is het toch een prachtig stel. Hier krijgt iedereen een warm gevoel van..

Bron en Beeld: Instagram Manon Meeuwis.

Delen

Meer over Guus Meeuwis

Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis

Meer over Manon Meijers

Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: 'Het was gewoon echt geen optie'
Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: ‘Het was gewoon echt geen optie’
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Manon Meijers