100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon

Marco laat niet veel meer van zich horen en niemand weet wat hem vandaag de dag bezighoudt. Momenteel is hij samen met zijn zoon en daar deelt hij beelden van.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlandse zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Marco en Leontine zijn al een hele tijd uit elkaar, maar zij gaan nog wel als goede vrienden met elkaar om. Heel fijn voor zowel Marco en Leontine als voor de kinderen.

Quality time

De afgelopen maanden deelt Marco af en toe een foto in zijn Instagramstory, maar meer horen wij niet van hem. De zanger feliciteert dan meestal een familielid, of hij plaatst een foto van hen als hij trots is.

Nu deelt hij na lange tijd weer eens wat foto’s waar hij zelf ook op staat. Hij geniet momenteel namelijk samen met zijn zoon Senna van een bijzondere reis. Samen reizen zij op een motor door Duitsland en daar deelt Marco wat foto’s van. Het ziet er prachtig uit en zo te zien genieten vader en zoon heel erg van quality time samen. Mooi om te zien…

100%NL magazine Marco Borsato 100%NL magazine Marco Borsato 100%NL magazine Marco Borsato

Bron en Beeld: Instagram Marco Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato