100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

FOTO: Marco Borsato deelt geweldig nieuws

Marco en Leontine zijn onwijs trots op hun kinderen en dat uiten zij regelmatig. Dit is weer zo'n bijzonder momentje waar Marco graag iets over deelt.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Jarenlang is Marco getrouwd geweest met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Luca, Jada en Senna. Marco en Leontine zijn inmiddels een paar jaar gescheiden, maar zij gaan nog als goede vrienden met elkaar om en dat is prachtig om te zien.

Geweldig nieuws

Het maken van muziek en de liefde voor muziek zit in het bloed bij de Borsato’s, want na Luca, komt nu ook Jada met een eigen nummer. Het liedje heet ‘Blik Op Jou’ en deze is vanaf vrijdag te beluisteren. Marco en Leontine zijn ongelooflijk trots op hun dochter. In zijn Instagramstory deelt Marco een foto van zijn dochter en wat kleine informatie over het liedje. Geweldig om te zien dat Marco’s kinderen hem achterna gaan in de muziekwereld.

100%NL Magazine Jada Borsato

Bron en Beeld: Instagram Marco Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato