Marieke blundert met kinderstoeltje:
Delen

Marieke blundert met kinderstoeltje: “Alsof hij in een achtbaan zat”

Ook bij Marieke gaat er wel eens wat mis...

Marieke Elsinga

Ze is op dit moment een van de meest gewaardeerde vrouwelijke BN’ers die ons land kent: Marieke Elsinga. Ze is te horen op de radio en daarnaast zien we haar ook veel voorbij komen op televisie. Het lijkt wel alsof Marieke alles kan!

Baby Jip

Op 9 november 2022 werden Marieke en haar vriend Sander voor het eerst trotse ouders van een prachtige zoon genaamd Jip. Vanaf zijn geboorte is Jip natuurlijk het oogappeltje van zijn ouders en is hij niet meer weg te denken uit het gezin. Marieke genoot met volle teugen van haar zwangerschapsverlof. Zo wandelde ze samen met met Jip in de stralende zon door Amsterdam, vierden ze hun allereerste Kerst samen als gezin én werkte Marieke aan haar gezondheid en lichaam. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Marieke ziet er beter uit dan ooit en nog belangrijker: ze zit lekker in haar vel.

Blunder

Als kersverse ouders is het verzorgen van een baby niet altijd even gemakkelijk. Ook bij Marieke gaat er wel eens mis. Zo vertelt ze dat ze laatst een blunder heeft gemaakt in de auto… “Wij hebben zo’n kinderstoeltje en dat moet je achterstevoren installeren. Dat is het meest veilig voor als je ooit een botsing maakt. Ik had s’ochtends nog tegen Sander gezegd: Lief, installeeer jij nog even dat achteruitkijkspiegeltje, want dat hebben we erbij geleverd gekregen.  Dat zorgt ervoor dat je via je eigen achteruitkijkspiegel je kindje aan kunt kijken. Op een gegeven moment, bochtje liks, bochtje rechts, kijk ik die achteruitspiegel in en ik denk: goh dat spiegeltje bewegt een beetje. Dat is niet goed geinstalleerd. Volgende bochtje: Ik kijk weer in het achteruitkijkspiegeltje… en het spiegeltje zat wel goed, maar het kinderstoeltje had ik niet goed vastgeklikt. Dus ik zie zo Jip bij de volgende bocht, zo poink, 90 graden, dat hele stoeltje om. M’n kind alsof ie in de achtbaan van de Efteling zat.” Zo maakt iedereen wel eens een blunder.. Kan gebeuren Marieke!

Bron en Beeld: Instagram Matie en Marieke

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga