100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

WOW: Marieke Elsinga steelt de show in rode, diep uitgesneden jurk

Voor de Qmusic Top40 Awards heeft Marieke Elsinga goed uitgepakt. In een strakke, rode jurk straalt zij enorm. De reacties zijn lovend.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Rode jurk

Marieke Elsinga was aanwezig bij de Qmusic Top40 Awards, want zij mocht samen met Mattie een award uitreiken. Voor deze avond heeft zij goed uitgepakt. Op Instagram deelt de presentatrice een video, waarop het lijkt alsof zij over een catwalk loopt. Met één hand in haar zij komt Marieke in een rode, diep uitgesneden jurk aangelopen. Volgers gaan uit hun dak bij het zien van deze video en wij ook, want wat ziet Marieke er onwíj́s goed uit en wat geweldig om te zien dat zij alweer helemaal in shape is na de bevalling. ‘Huh,… heb jij een kindje gekregen in November??? Ik ben nog bezig om t dessert van 1ste Kerstdag eraf te werken’, reageert een volger grappend. ‘Prachtig, je ziet er gewellllldig uit’ en ‘OMG girl crush alert. hot momma!’, is een greep uit de lovende reacties. Hier zijn wij het 100% mee eens. Knappe powervrouw!

 

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga