100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga pronkt met babybuik op het strand

Marieke Elsinga is dolgelukkig met haar zwangerschap en zit lekker in haar vel. Op Instagram pronkt ze met haar babybuik op het strand.

Marieke Elsinga

Een paar maanden geleden maakte Marieke bekend zwanger te zijn en iets later liet zij weten dat het een jongetje wordt. Dit geweldige nieuws deelde Marieke net nadat zij een aantal weken thuis heeft gezeten, om even een pauze te nemen van al het werk. De presentatrice kampte niet met een burn-out, maar wilde dat juist voorkomen, door even een tijdje te stoppen met radio- en televisie maken. Nu Marieke weer begonnen is met werken, heeft zij onlangs wel aangekondigd om te gaan stoppen als presentatrice bij RTL Boulevard.

Vriend

Marieke verwacht haar eerste kindje samen met vriend Sander, met wie ze alweer een tijdje samen is. Een jaar nadat de tortelduifjes bij elkaar kwamen zijn ze gaan samenwonen en nu worden ze dus ouders!

Babybuik op het strand

De afgelopen dagen genieten we met z’n allen van het mooie weer in Nederland. Zo ook Marieke Elsinga! Op haar Instagram pronkt ze vol trots met haar groeiende babybuik.

‘Op het strand met m’n boy. (swipe en zoom in voor m’n boy)’

De reacties voor de presentatrice stromen binnen. ‘Wat ben je mooi zwanger!’ en ‘Je ziet er geweldig uit!’ plaatsen haar volgers onder de foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga