100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga deelt herkenbaar bericht voor nieuwbakken moeders: ‘Héél hard huilen’

Alle nieuwbakken moeders zullen het herkenbare bericht van Marieke Elsinga helemaal begrijpen!

Marieke Elsinga

De fans van Marieke Elsinga kunnen het niet lang meer afwachten: nog even en ze populaire brunette keert weer terug op haar vaste stek bij Q-Music waar ze samen met Mattie Valk de ochtendshow maakt. Marieke is al een paar maanden met zwangerschapsverlof.

Baby Jip

Afgelopen november was het dan eindelijk zover: Marieke en haar vriend Sander werden voor het eerst trotse ouders van een prachtige zoon genaamd Jip. Hoewel Marieke helemaal op haar blauwe wolk zit na de geboorte van Jip en ze natuurlijk smoorverliefd is op haar kleine man, zijn er ook nadelen.

Één nadeel waar Marieke not iedere dag heel veel last van heeft is ernstige jeuk. Deze jeuk heeft ze overgehouden aan haar zwangerschap en daarvoor loopt ze nu in het ziekenhuis. Waar de jeuk vandaan komt is nog niet bekend. Wel is het heel vervelend voor Marieke en staat het huilen haar soms nader dan het lachen.

‘Héél hard huilen’

Vandaag stond Marieke opnieuw op het punt om te gaan huilen. Dit keer niet van de jeuk, maar om Jip. Bij een selfie van Marieke en Jip schrijft ze het volgende.

‘Jip moest net héél hard huilen. Echt ging recht door m’n hart. En straks moet ik weg. Eindeverlofstruggles.’

Iedere nieuwbakken moeder kan het bericht van Marieke helemaal begrijpen en snapt dan ook dat het einde van een zwangerschapsverlof weer een bijzondere fase is die moet worden afgesloten.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga