100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga opnieuw naar het ziekenhuis: ‘Terug van weggeweest’

Het zit Marieke al een tijdje niet mee. De hevige jeuk, die zij aan de zwangerschap heeft overgehouden, gaat maar niet weg. Zij geeft haar volgers nu een update.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Zwangerschapsjeuk

Marieke zat na de bevalling van Jip op een wolk, maar dit geluk werd snel verstoord door extreme jeuk die zij over heeft gehouden aan de zwangerschap. Op Instagram vertelde de presentatrice open en eerlijk over deze extreme jeuk. Ondanks het feit dat zij haar werk weer oppakt en strak in pak op de uitreiking van de Gouden RadioRing verscheen, heeft zij nog steeds last van de jeuk. Nu is Marieke opnieuw naar het ziekenhuis geweest, om biopten af te nemen. ‘Terug van weggeweest: het ingezwachtelde been. Mijn motto blijft: op naar een jeukvrij 2023’, schreef zij onder de video, waarop haar ben vol verband op te zien is. Wij hopen dat Marieke snel weer de oude is en optimaal van haar zoontje kan genieten, zonder de extreme jeuk.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga