100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga showt zichzelf: ‘Dit is dus mijn naakte lijf’

Op Instagram laat Marieke Elsinga een kant van zichzelf zien die we nog niet eerder zagen. 'Dit is dus m'n naakte lijf'.

Marieke Elsinga

Ze is op dit moment een van de meest gewaardeerde vrouwelijke BN’ers die ons land kent: Marieke Elsinga. Ze is te horen op de radio en daarnaast zien we haar ook veel voorbij komen op televisie. Het lijkt wel alsof Marieke alles kan!

Baby Jip

De afgelopen dagen waren zware en emotionele dagen voor Marieke, want haar zwangerschapsverlof zit er op. Op 9 november 2022 werden Marieke en haar vriend Sander voor het eerst trotse ouders van een prachtige zoon genaamd Jip. Vanaf zijn geboorte is Jip natuurlijk het oogappeltje van zijn ouders en is hij niet meer weg te denken uit het gezin.

Marieke genoot met volle teugen van haar zwangerschapsverlof. Zo wandelde ze samen met met Jip in de stralende zon door Amsterdam, vierden ze hun allereerste Kerst samen als gezin én werkte Marieke aan haar gezondheid en lichaam. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Marieke ziet er beter uit dan ooit en nog belangrijker: ze zit lekker in haar vel. Tijdens de Qmusic Top40 Awards straalde Marieke als nooit tevoren in een rood, diep uitgesneden jurk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat Marieke in deze creatie de hoofden van vele heeft laten draaien!

‘Dit is dus m’n naakte lijf’

Op Instagram neemt Marieke haar volgers regelmatig mee in haar dagelijks leven. Of dit nou om huishoudelijke dingen gaat, over haar kat of over Jip: we smullen er van!

Gisteren liet ze weten dat ze toen ze 35 weken zwanger was, ze zichzelf heeft laten vastleggen in de vorm van een bronzen beeldje. En nu eindelijk kreeg Marieke haar beeldje in handen. ‘Zo nieuwsgierig naar de inhoud van dit doosje…’ schrijft ze bij een video.

Op de volgende foto zien we een klein deel van het beeldje, en daar is natuurlijk over nagedacht. Marieke laat natuurlijk niet het hele beeldje zien want :’Dat is dus mijn naakte lijf)’. Marieke is door het dolle heen met deze prachtige herinnering. ‘Zoooooo tof!’, schrijft ze.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga