100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga onthult haar nieuwe verslaving ‘Helemaal gelukkig’

Marieke Elsinga neemt haar collega's mee in haar nieuwe passie. Toch lijken zij niet zo enthousiast te zijn..

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Nieuwe verslaving

In een opvallende onthulling tijdens de ochtendshow van Qmusic, heeft Marieke Elsinga woensdagochtend bekendgemaakt dat ze sinds februari verslaafd is geraakt aan cacaoceremonies. Haar interesse werd gewekt na het zien van Babette’s spirituele rituelen in ‘B&B Vol Liefde’, waardoor ze niet kon weerstaan om zelf deel te nemen. “Begin februari overviel me het gevoel dat het al maanden grijs was, en toen wist ik: het is tijd voor een kopje cacao.”

Marieke, vol van haar nieuwe ontdekking, staat te popelen om haar collega’s mee te nemen in haar nieuwe passie voor cacaoceremonies. Niet wetende wat er zou gebeuren, neemt Marieke een slok. “Na een kwartiertje zeg ik: lief ik ben zo gelukkig.” Qmusic-collega’s Mattie Valk en Anne-Marie Rozing geloven niks van deze spirituele ceremonie. “Schei nou toch uit”, zegt Mattie. Ook Anne-Marie is hier veel te nuchter voor. Het levert hilarische beelden op, deze zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Qmusic, Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga