100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga: ‘We starten een meidengroep’

Na de uitzending bij Eva Jinek aan tafel plaatste Marieke Elsinga een foto met haar 'meidengroep'. Dat het een leuk trio zou zijn, twijfelen wij niet aan.

Nieuw programma

Er is op donderdagavond weer een nieuw programma om voor in huis te blijven, want Chantal Janzen presenteert het nieuwe programma ‘Fout maar goud’. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hebben beiden nog een teamlid en aan beiden kanten hebben zij een mystery guest. Doormiddel van verschillende spelletjes, vragenrondes en hints, moeten beiden partijen erachter zien te komen wie de mystery guest is. Een avond waar vooral veel gelachen wordt met en om elkaar.

Meidengroep

Aan tafel bij Eva Jinek vertelden Chantal Janzen en Marieke Elsinga over het nieuwe programma, dat bij de eerste aflevering overigens al 815.000 kijkers trok. Chantal en Marieke zijn beiden wel in voor een grapje en Marieke plaatste na afloop van de aflevering dan ook een foto online met Eva erbij. ‘We starten een meidengroep. De RT ELLIES’, schrijft Marieke onder de foto van de drie presentatrices die allemaal bij RTL werken. Marieke’s volgers reageren ook grappig op de foto. ‘Ik koop het singeltje, hoesje ziet er al credible uit’, ‘Ik voel een Johan Cruijff Arena tourtje aankomen!’ en ‘Nederlandse K3 in wording ? Succes gewenst uit België’, zijn wat reacties. Wij zouden het in ieder geval een leuke meidengroep vinden.

https://www.instagram.com/p/Ch8GbI1KWt9/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga