100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga deelt zeldzaam kiekje met hippe moeder

Marieke staat dagelijks in de schijnwerpers, maar ben jij benieuwd hoe haar moeder eruit ziet? Wij delen een zeldzaam kiekje.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Vanaf volgende week presenteert Marieke het nieuwe RTL-programma Alles Is Muziek.

Hippe moeder

Marieke staat dagelijks in de schijnwerpers en heel Nederland weet inmiddels hoe zij eruit ziet, maar kennen jullie de knappe moeder van Marieke ook al? De presentatrice deelt niet veel van en met haar moeder, maar wanneer zij dat doet, is het een onwijs leuk kiekje. Zo plaatste Marieke laatst een foto met haar moeder, toen zij samen aan het genieten waren van een high tea in Franse stijl. Van deze foto wordt iedereen vrolijk. Wij zien gelijk van wie Marieke de knappe looks heeft. Wat een mooie en hippe moeder heeft zij zeg.

Zie hieronder een te leuke foto van Marieke met haar moeder, Antoinette.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga