100%NL Magazine Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer deelt bijzondere en liefdevolle foto met haar moeder

Als er iets is wat bij Mariska altijd op 1 staat, is het haar familie. Zij is ongelooflijk dankbaar voor alle lieve mensen om zich heen.

Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan ruim 15 jaar getrouwd. Het goedlachse stel heeft samen een heel fijn gezin opgebouwd, met vier kinderen. Met als absolute spil van het gezin: Mariska. Ze wordt geadoreerd door haar man en door haar zoons. Geweldig om de liefde tussen Mariska en haar mannen te zien.

Dankbaar

Mariska is iemand die iedere dag weer dankbaar is voor alles wat zij meemaakt. Niet alleen omdat zij positief in het leven staat, maar ook omdat zij twee jaar geleden plots een herseninfarct kreeg. Het gaat gelukkig weer goed met Mariska, maar zij beseft nu wel dat zij extra moet genieten van het leven en dat doet zij dan ook met al haar dierbaren.

Afgelopen week plaatste Mariska een prachtige foto met haar moeder in haar Instagramstory. ‘Deel een foto van je moeder als je dankbaar voor haar bent’, schrijft zij erbij. Wat een mooie en bijzondere foto is dit. Wij zien een stralende moeder en dochter.

100%NL Magazine Mariska Bauer

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

Televisieambitie: Komt Mariska Bauer in GTST?
Televisieambitie: Komt Mariska Bauer in GTST?
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
Lees alle artikelen over Mariska Bauer