100%NL Magazine Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

WAUW: Mariska Bauer overladen met complimentjes na foto in sportkleding

Mariska wil na haar herseninfarct maar één ding: gezond blijven. Door te sporten blijft zij niet alleen gezond, maar ziet zij er ook onwijs goed uit.

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska twee jaar geleden getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Overladen met complimenten

Frans is al maanden aan het sporten geslagen en hij is ruim 30 kilo afgevallen, maar ook Mariska is tegenwoordig vaak in de sportschool te vinden. Zij deelde deze week een spiegelfoto tussen alle sportattributen in en schreef daarbij: ‘Ik sport nu 3 keer in de week, heel vroeg in de ochtend om 7 uur. Mijn doel is om fit te blijven en wat sterker te worden. Daarnaast is het super fijn om even tijd voor je zelf te hebben.’

Mariska ziet er momenteel ongelooflijk goed uit en dat vinden haar volgers ook. Zij reageren massaal onder deze foto. ‘Wow wat zie je er super goed uit!!!!’, ‘Wat ben je toch n powervrouw’ en ‘Je bent mijn held en inspirerend voorbeeld! Never give up!’, is een greep uit de reacties. Met haar positiviteit en vrolijkheid is Mariska inderdaad een voorbeeld voor velen. Powervrouw!

https://www.instagram.com/p/C3o7RzpM0zF/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
Mariska Bauer straalt: 'Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen'
Mariska Bauer straalt: ‘Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen’
Lees alle artikelen over Mariska Bauer