100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

WAUW: Volgers reageren lovend op foto van Mariska en haar identieke zus

Mariska genoot eerder van wat quality time met haar lieve zus. Zij deelt er een reeks prachtige foto's van.

Frans en Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan 15 getrouwd. Het goedlachse stel heeft samen een heel fijn gezin opgebouwd, met vier kinderen. Met als absolute spil van het gezin: Mariska. Ze wordt geadoreerd door haar man en door haar zoons. Vooral nadat zij vorig jaar werd getroffen door een herseninfarct. De wereld van het hele gezin stond op zijn kop, maar zij zijn nu vooral heel blij dat zij hun vrouw en moeder in goede gezondheid terug hebben gekregen.

Zussen

Mariska deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s van haar gezin, maar degene die wij niet heel veel voorbij zien komen, is Marisksa’s zus. Zij deelde nu een reeks te leuke foto’s met haar samen en hier krijgen wij een lach van op ons gezicht. Samen genoten zij van wat quality time op het strand. ‘Het was weer een dag met met een gouden randje. Veel gelachen met mijn zus en onze top fotograaf. Herinneringen maken we met elkaar’, schrijft Mariska onder deze prachtige foto. Twee powervrouwen zijn het!

‘Heerlijk met je zus een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’, ‘Oow jullie lijken wel veel op elkaar.!!!’ en ‘Wat lijken jullie veel op elkaar jullie stralen helemaal. Wat een leuke foto’s van jullie samen’, reageren wat volgers.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Mariska Bauer