Mart Hoogkamer openlijk over heftige breuk: 'Geen contact meer met elkaar'
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer openlijk over heftige breuk: ‘Geen contact meer met elkaar’

Het gaat inmiddels een aantal maanden goed met Mart, maar deze breuk hakte er goed in bij de zanger. Hij vertelt er openlijk over.

Mart Hoogkamer

Zo’n 3 jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden. Vorig jaar scoorde hij dé zomerhit ‘Ik Ga Zwemmen’. Iedereen weet hoe dat liedje verder gaat..

Heftige breuk

Mart heeft een aantal maanden zijn rust moeten pakken, want hij kampte met een burn-out. De zanger stond dan ook een tijdje niet op het podium. Na deze heftige periode bracht hij veranderingen aan in zijn team. Zo is Robert Schipper niet langer zijn manager. ‘Dat was een lastige beslissing omdat we elkaar al zo lang kennen, maar voor mij was dat het beste’, vertelde hij aan Story. Volgens Mart was het niet makkelijk om afscheid te nemen van zijn manager. De twee hebben momenteel dan ook geen contact meer met elkaar. ‘Voor mijn gevoel is het goed uitgesproken, maar ik zie überhaupt weinig mensen. Buiten het werk om, houd ik mijn kringetje klein.’

Voorheen trad Mart zo’n negen keer per weekend op, maar dit aantal is flink omlaag gegaan. ‘Ik wil alleen nog dingen die ik leuk vind. En dat is maximaal vier keer per weekend. Het plezier staat nu voorop’, vertelt hij. Dat is natuurlijk geheel begrijpelijk. Alles voor het plezier en een goede gezondheid.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer openlijk over heftige breuk: 'Geen contact meer met elkaar'
Mart Hoogkamer openlijk over heftige breuk: ‘Geen contact meer met elkaar’
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: 'In het begin even schrikken'
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: ‘In het begin even schrikken’
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer