100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Mart Hoogkamer: ‘Ik voelde me eenzaam. Jen heeft me fantastisch opgevangen’

Wat veel mensen niet van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer weten, is dat zij hem ongelooflijk goed heeft geholpen en dat nog steeds iedere dag doet.

Fake

Kort geleden maakte Mart Hoogkamer bekend een huis gekocht te hebben. Dit deed hij samen met zijn vriendin Jennifer, waarmee hij al een lange tijd onwijs gelukkig is. In de nieuwste LINDA. laat Mart weten dat veel mensen commentaar leveren op hun relatie. Zo denken velen dat Jennifer een relatie met Mart heeft, enkel en alleen omdat hij bekend is.

Zware periode

Voor Mart is het een klap in zijn gezicht dat mensen zoiets zeggen, want wat niemand weet, is dat Mart zijn vriendin heeft ontmoet in de slechtste tijd van zijn leven. Dit gaat over de periode dat hij helemaal nog niet bekend was en zijn vader en moeder uit elkaar gingen. ‘Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me fantastisch opgevangen’, laat Mart weten. De Nederlandse zanger weet ook zeker dat zijn vriendin het niet om zijn roem doet. ‘Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks’, vertelt hij.

Doorzettingsvermogen

Mart laat wel weten dat hun relatie een tijdje op zich heeft laten wachten, al wist hij gelijk dat dit de ware was. ‘Een vriend van me liet een filmpje van haar zien op Instagram, ik was meteen verkocht. Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor me gevallen’. Zelfs toen ging Jennifer nog niet voor de volle 100% voor Mart, maar de zanger had duidelijk veel geduld voor haar. ‘Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog máánden moeten wachten voordat ze eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard’, zegt hij.

Grootste steun

Mart kan zich tegenwoordig geen leven meer voorstellen zonder zijn steun en toeverlaat Jennifer. Op het moment dat de zanger last kreeg van een dubbele longontsteking, was zij degene die zei dat hij op zichzelf moest letten en het rustiger aan moest doen. ‘Niet naar mijn lichaam luisteren is mijn grootste valkuil. Al zorgt Jen er nu wel voor dat ik dan naar háár luister: dan krijg ik flink de wind van voren’. Jennifer zorgt duidelijk goed voor haar liefje en wil alleen maar het beste voor hem.

Bron en Beeld: LINDA.

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer