100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

CUTE: Mart Hoogkamer post romantische foto met prachtige vriendin

Wat een prachtig winters plaatje: Mart Hoogkamer postte vandaag een té romantische foto samen met zijn mooie vriendin Jennifer van Ooijen.

Naast dat Mart zijn geluk beproeft in de muziekwereld is hij ook gelukkig in de liefde! De Ik Ga Zwemmen-zanger postte vandaag een mooie foto waarop hij samen met zijn prachtige vriendin Jennifer van Ooijen en haar schattige hondje Roley te zien is. Wat stralen ze! Jennifer is een echte beauty, wij snappen wel waarom Mart voor haar is gevallen!

Je ziet de foto hieronder:

Volgers van Mart reageren enthousiast op de foto. ‘Ik ga schaatseeeeeen’ reageert een volger. Iemand anders reageert weer met Mooi stel’

Liefde weer gevonden

Eerder dit jaar ging het stel nog uit elkaar, maar heeft elkaar daarna gelukkig weer gevonden. En daar was Mart erg blij om! “Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig.” Je leest het hele artikel hier.

Nieuwe single

Afgelopen zomer scoorde Mart een nummer 1-hit met zijn aanstekelijke nummer ‘Ik Ga Zwemmen’. Inmiddels heeft de volkszanger een nieuwe single uitgebracht: ‘Neem Er Één Van Mij’.

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer.

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
BABYNIEUWS: Mart Hoogkamer wordt vader
BABYNIEUWS: Mart Hoogkamer wordt vader
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer