100%NL Magazine Chateau Meiland
Zie ook:
Delen

Martien en Maxime dolgelukkig met nieuwe tanden!

Nu de Meilandjes toch zo lekker bezig zijn met het opbouwen van hun nieuwe leven in Noordwijk, hebben ze gelijk ook gekozen voor een nieuw gebit! Zie hier de nieuwe tanden van Martien en Maxime!

Nieuwe tanden

Martien en Maxime hebben een bezoekje gebracht aan tandarts Nadim Youssef. De tandarts van de Meilandjes heeft het duo voorzien van splinternieuwe tanden! En het resultaat mag er zeker zijn.

Je bent een BN’er of niet! Na Dave Roelvink, Monica Geuze, Gerard Joling en Carice van Houten hebben nu ook Martien en Maxime Meiland een stralend witte lach.

Tandarts Nadim Youssef deelt de voor- en nafoto’s op zijn Instagram. Ook deelt hij een video waarin te zien is dat Maxime voor het eerst haar nieuwe gebit ziet. ‘oh wauw, oh mooi! Helemaal recht, zo mooi, heel natuurlijk!’, jubelt ze enthousiast. Hieronder zie je de transformaties van Martien en Maxime. Wat vinden jullie van het resultaat?

Geslacht baby Maxime

Maxime is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Dit wordt het eerste kindje voor Maxime en haar vriend Leroy. Uit een eerdere kortstondige relatie heeft Maxime ook al dochtertje Claire.

Maar krijgt Claire nu een broertje of een zusje? Dat is de vraag! Het lijkt erop dat Maxime zich per ongeluk versproken heeft tijdens een telefoongesprek met Shownieuws… Je leest het hier.

Nieuwe woning Martien en Erica

Tijdens de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ hebben de kijkers kunnen zien hoe de nieuwe villa van Martien en Erica hun harten veroverde. Het duurde dan ook niet lang voordat de twee de villa kochten, gelijk bij de eerste bezichtiging!

De miljoenenvilla is werkelijk prachtig en Martien en Erica kunnen er dan ook zo intrekken. Ze hoeven er bijna niets aan te doen! Benieuwd hoe de villa eruit ziet? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland