100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

OEPS: Verklapt Maxime Meiland hier het geslacht van haar baby?

Claire, het dochtertje van Maxime Meiland, wordt grote zus! Maar wat zal het toch worden, een broertje of een zusje?

Geslacht van haar baby

Maxime is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Dit wordt het eerste kindje voor Maxime en haar vriend Leroy. Uit een eerdere kortstondige relatie heeft Maxime ook al dochtertje Claire.

Maar krijgt Claire nu een broertje of een zusje? Dat is de vraag! Het lijkt erop dat Maxime zich per ongeluk versproken heeft tijdens een telefoongesprek met Shownieuws…

Tijdens het gesprek met Shownieuws laat Maxima namelijk weten ‘moeite te hebben met het kiezen van een meisjesnaam’. Hmm… zou haar tweede kindje dan toch weer een meisje worden?

Tweede kindje

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn al een tijdje ontzettend verliefd op elkaar. De twee leerden elkaar in maart 2020 kennen op het Chateau waar Leroy werkte als cameraman voor de populaire serie.

Maxime en Leroy deelden een paar weken geleden een video op Instagram waarbij ze, samen met Claire, op een stoel zitten in de tuin. Met deze video maakten ze bekend in blijde verwachting te zijn! ‘Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij’, staat er in de video. De felicitaties stromen binnen en iedereen is ontzettend blij voor het verliefde stel.

Beeld: Instagram Maxime Meiland, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland