100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje

Voor Maxime Meiland is de zomer officieel begonnen. Zij deelt al dagen de mooiste zomerse kiekjes en zij straalt enorm.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Complimentjes

Van Maxime’s foto’s op Instagram worden wij altijd vrolijk. De ene keer is het een foto Martien, Erica en Montana, de andere keer een kiekje met haar kinderen en nu deelt zij al dagen vakantiefoto’s. ‘Ik heb de zomer in mijn bol’, schrijft Maxime onder de foto die zij gisteren plaatste. In een kort zomerjurkje poseert Maxime en zij ontvangt talloze complimentjes. ‘Wat een leuk jurkje Maxime je straalt’, ‘Maxime je straalt’ en ‘Wat ben je toch een vrolijke meid met een zomerse outfit. Staat je goed maxime. Je straalt helemaal. Je bent een gelukkige vrouw. Fijne dag nog’, is een greep uit de lieve reacties. Wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Prachtige vrouw!

 

Bron en Beeld: instagramm Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Lees alle artikelen over Maxime Meiland