100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

Martien Meiland aan de man? ‘We zien wel hoe het loopt’

Zou de opvallendste vrijgezel van Nederland dan binnenkort tóch een relatie hebben? Martien Meiland geeft een heel opvallend antwoord als hem over zijn liefdesleven wordt gevraagd!

Daten

Martien Meiland is een druk bezet man! Met zijn realityprogramma, wijnen en natuurlijk de familie Meiland houdt hij bijna geen minuut meer over voor zichzelf.

Daten zit er dan voor Martien ook niet in. Tóch is hij laatst wel op een date geweest en aan Shownieuws laat Martien nu weten dat hij het ‘echt een heel leuke jongen’ vindt.

Martien Meiland aan de man?

Over wie we het hebben? Danny Roex uit Married at First Sight! De twee heren zijn dus een keer eerder op date geweest, en dat beviel Martien wel.

‘Ik vind het echt een heel leuke jongen, hij is ook op mijn feest geweest toen ik 60 werd.’ Maar waarom het dan uiteindelijk niets geworden is? Martien: ‘Dat weet ik niet, dat komt misschien nog wel. We zien wel hoe het loopt. Want meid, ik heb het zó druk. Ik kom nergens aan toe’.

Wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden als Martien en Danny een setje worden. Want zeg nou zelf, ze stralen beiden op onderstaande foto toch?

Door de keuring

Aan wie Martien ook zijn hart zal verliezen, de man in kwestie zal toch eerst door de keuring moeten. Want Martien vindt het allerbelangrijkste ‘dat de meiden en de jongens tegen mij zeggen: hij past helemaal in de groep. Als Erica zegt: ‘Nou Mart, moet je luisteren, dit is hem niet,’ dan is het meteen wegwezen! Hoe verliefd ik ook ben.’

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland