Max Verstappen aangeslagen door overlijden Red Bull-oprichter
Zie ook:
Delen

Max Verstappen aangeslagen door overlijden Red Bull-oprichter

Het afgelopen weekend was er een met emotionele betekenis. Max won de race en dat deed hij voor de overleden oprichter van Red Bull.

Winst

Dat Max Verstappen het in zich heeft om races te winnen, is voor niemand iets nieuws. Keer op keer verovert hij de eerste plaats en daardoor werd hij zo’n twee weken geleden voor de tweede keer wereldkampioen. En dat terwijl hij er in december 2021 ook al vandoor ging met de titel. Gisteren pakte Max wederom de eerste plaats, maar dit keer had hij een extra speciale betekenis. Dietrich Mateschitz was medeoprichter van Red Bull en hij is het afgelopen weekend op 78-jarige leeftijd overleden. Dietrich is de grote man achter het Red Bull Racing-team, dat sinds 2005 in de Formule 1 te zien is.

Emotioneel weekend

Op Instagram staat Max stil bij het overlijden van Dietrich. Max racet immers al jaren bij het Red Bull team. Dat Max dit weekend de race won, was dan ook extra speciaal en dat schreef hij ook onder zijn foto. ‘Deze is voor Dietrich. Zo blij dat we de winst en het kampioenschap van de constructeurs konden afsluiten, na zo’n emotioneel weekend voor iedereen @redbull. Het enige wat we vandaag konden doen was winnen. Het was een geweldig seizoen @redbullracing en @hondaracingglobal. Proficiat aan iedereen in het team, jullie verdienen het echt. Wij zijn de beste ter wereld!’. Wat een mooi gebaar en wat een bijzondere eerste foto plaatst Max. Dat moest voor zowel Max als Dietrich zijn familie ontzettend emotioneel geweest zijn. Wij wensen alle naasten veel sterkte met dit grote verlies.

https://www.instagram.com/p/CkEtzaUoMnA/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen