Honderden reacties op foto Maxime Meiland en dochters in matching outfits
Zie ook:
Delen

Honderden reacties op foto Maxime Meiland en dochters in matching outfits

Maxime, Claire en Vivé zien er altijd leuk uit, maar in dezelfde outfits stelen zij al helemaal de show. Wat een onwijs leuke foto is dit.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Honderden reacties

Dagelijks verblijdt Maxime honderdduizenden mensen met foto’s en video’s van haar mooie gezin. Dit keer plaatst zij een foto met haar dochters en hun trouwe viervoeter. In matching outfits poseren zij en Maxime ontvangt honderden reacties onder deze foto.’Echt een drie-eenheid, super liefff. Leroy mag trots zijn op zijn meissies’, ‘Jeetje wat zijn ze al groot, geniet er maar van, voor je het weet….’ en ‘Prachtig gezin en ze zien er ook nog eens leuk uit! Well done’, is een greep uit de reacties. Maxime, Claire en Vivé zien er inderdaad heel leuk uit. Wij zijn gek op matching outfits.

https://www.instagram.com/p/C06w0_uMM7n/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Lees alle artikelen over Maxime Meiland